اردبیل ما

پایگاه خبری تحلیلی

اردبیل ما

یک‌شنبه 4 آذر 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 770
  • بازدید: 43
  • 1403/09/03 - 10:10:14

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خبر داد:

تولید سالانه ۲۸هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

تولید سالانه ۲۸هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: فعالان بخش کشاورزی این استان با تولید سالانه ۲۸ هزار تن گوشت قرمز نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اردبیل ما»، به نقل از ایرنا، نوبخت اژدری روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات تولید بخش دام استان اردبیل گفت: این استان با تولید ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۳۶ هزار تن شیر خام، ۴۳ هزار و ۹۷۰ تن گوشت مرغ، ۶ هزار و ۳۴۰ تن تخم‌مرغ و ۱۰ هزار و ۲۹۵ تن عسل نقش مؤثری در تأمین نیازهای غذایی ایران در بخش تولیدات دام و طیور دارد.

وی اضافه کرد: سالانه افزون بر ۱۴ هزار تن گوشت قرمز، ۸۲ هزار تن شیر خام، ۶ هزار تن گوشت مرغ و هفت هزار تن عسل مازاد استان اردبیل به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: اردبیل با حدود ۲۶ هزار رأس گاو و گوساله اصیل، ۱۵۸ هزار رأس گاو و گوساله آمیخته و ۷۴ هزار رأس گاو و گوساله بومی، بیش از ۱۰ هزار رأس گاومیش و نزدیک ۲ میلیون رأس گوسفند و بره، ۲۵۳ هزار رأس بز و بزغاله و ۳۰۰ نفر شتر استعداد ویژه‌ای در تولید محصولات دامی دارد.

وی مجموع دام‌های سنگین استان را ۲۶۹ هزار رأس و شمار دام‌های سبک استان را نیز ۲ میلیون و ۲۳۳ هزار رأس اعلام کرد و گفت: تولیدکنندگان این بخش علاوه بر تأمین نیاز استان به مواد پروتئینی و محصولات دامی، در تأمین بخشی از نیاز سایر مناطق کشور هم سهیم هستند.

اژدری اظهار کرد: استان اردبیل در نگهداری و پرورش گاو بومی و گوسفند رتبه هفتم کشوری و در نگهداری گاومیش رتبه سوم کشوری را دارد.

انتهای خبر/ پ

اشتراک‌گذاری

  • تولید سالانه ۲۸هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه پنج