- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 686
- بازدید: 115
- 1403/08/16 - 16:01:45
کارشناس تغذیه و سلامت:
آگاهی عمومی درباره اصول سالمخوری باید افزایش یابد
کارشناس تغذیه و سلامت گفت: آگاهی عمومی درباره اصول سالم خوری باید افزایش یابد تا افراد به سمت انتخابهای غذایی سالمتر هدایت شوند.
علی رضایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «اردبیل ما»، به مناسبت روز جهانی سالم خوری اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر، افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت تغذیه سالم و تأثیر آن بر سلامت جسمی و روانی منجر به شکلگیری روز جهانی سالم خوری شده است.وی به اهمیت روز جهانی سالم خوری و هدف از این نامگذاری پرداخت و گفت: روز جهانی سالم خوری به این منظور نامگذاری شده است تا اهمیت تغذیه سالم و تأثیر آن بر سلامت افراد و جامعه موردتوجه بیشتری قرار گیرد و در این روز کارشناسان و متخصصان تغذیه تلاش میکنند تا آگاهی عمومی را درباره اصول سالم خوری افزایش دهند و افراد را به سمت انتخابهای غذایی سالمتر هدایت کنند.
کارشناس تغذیه و سلامت از اردبیل تصریح کرد: مصرف متعادل مواد غذایی، توجه به دریافت مواد مغذی و پرهیز از مصرف غذاهای فراوریشده و پرچرب از نکات کلیدی سالم خوری است که در روزمرگی بسیاری از مردم کمتر به آن توجه میشود.
وی به رعایتکردن اصول سالم خوری اشاره کرد و افزود: متأسفانه رعایت اصول سالم خوری در جامعه ما چندان مطلوب نیست و سبک زندگی پرمشغله و مصرف فستفودها و غذاهای آماده از دلایل اصلی رعایتنشدن تغذیه سالم هستند که بسیاری از مردم به دلیل کمبود زمان به غذاهای سریع و آماده روی میآورند که معمولاً سرشار از چربی، نمک و مواد افزودنی هستند و همچنین آگاهی ناکافی نسبت به نیازهای تغذیهای بدن باعث میشود که افراد به مصرف ناکافی از میوهها، سبزیجات و مواد مغذی دیگر دچار شوند.
رضایی به چند نکات جهت سالم خوری توصیه کرد و گفت: افراد حتماً در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کرده و از مصرف مقادیر کافی میوه، سبزیجات و غلات کامل بهره ببرند و همچنین پرهیز از مصرف بیش از حد قند و نمک و کنترل سایز وعدههای غذایی بسیار مهم است و نوشیدن آب به میزان کافی و توجه به وعدههای غذایی منظم نیز از جمله نکاتی است که میتواند به داشتن یک رژیم غذایی سالم کمک کند.
وی در پایان سخنان خود بیان کرد: امیدوارم با توجه بیشتر به تغذیه سالم و رعایت اصول آن، شاهد جامعهای سالمتر و پرانرژیتر باشیم که این روز فرصتی است برای شروع تغییرات کوچک اما مؤثر در عادات غذایی که میتواند سلامت عمومی را ارتقا دهد.
انتهای خبر/ پ
دیدگاهها