- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 774
- بازدید: 107
- 1403/09/04 - 10:34:25
احداث بیمارستان تخصصی زنان و درمانناباروری در اردبیل
تفاهمنامه احداث بیمارستان تخصصی زنان و درمان ناباروری، تحت عنوان بیمارستان موقوفه باتمانقلیچ بین فرماندار اردبیل، شهردار اردبیل، مدیر کل اوقاف و امور خیریه و رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل امضا شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اردبیل ما»، مهدی ستوده بعد ظهر دیروز در مراسم امضای تفاهمنامه احداث بیمارستان تخصصی زنان و درمان ناباروری در اردبیل که با حضور فرماندار اردبیل، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل و رئیس جهاد دانشگاهی استان در سالن جلسات فرمانداری اردبیل برگزار شد گفت: بیمارستان تخصص زنان و ناباروری در زمین موقوفی مرحوم باتمان قلیچ و تحت عنوان بیمارستان مرحوم باتمان قلیچ احداث و فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: خرسندیم بعد از ۶۵ سال بلاتکلیفی این موقوفه، نیت واقف با احداث این بیمارستان عملی خواهد شد که امیدواریم شاهد خیروبرکت این طرح در استان باشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با قدردانی از همراهی و همکاری فرماندار اردبیل، شهردار اردبیل و رئیس جهاد دانشگاههای استان اردبیل در احیای این زمین موقوفی بیان داشت: با همکاری شایسته شهردار اردبیل طی تهاتری که انجام شده است سند تکبرگ زمین یاد شده با سه هزار و ۷۴۰ مترمربع مساحت طی دو روز آینده از سوی شهردار اردبیل در اختیار اوقاف امور خیریه قرار خواهد گرفت.
وی درمان ناباروری را از نیازهای اصلی در استان اعلام کرد و افزود: هم اکنون یکچهارم خانوادههای در استان بهنوعی درگیر مشکل ناباروری هستند و در راستای خدمترسانی به مردم با شعار از «مردم برای مردم» و باهدف ایجاد امید به زندگی در زوجین، نشاط اجتماعی در خانوادهها، افزایش جمعیت و جلوگیری از مخاطرات مسافرتهای درمانی به استانهای دیگر و سلامت زوجین این بیمارستان احداث خواهد شد.
ستوده ادامه داد: از سوی دیگر با احیاگری موقوفات بهترین سرمایه اجتماعی به نام اعتماد مردم و نگهداری از موقوفات و توسعه فرهنگ وقف در جامعه اتفاق میافتد.
اعتماد اعجازی، فرماندار اردبیل نیز در این مراسم تصریح کرد: ساماندهی زمین موقوفی یکی از آرزوهایم در طول خدمتم در فرمانداری بود و حل مشکل این موقوفه را عنایت الهی میدانم.
وی اعتماد مردم به وقف، توسعه فرهنگ وقف، افزایش سرمایه اجتماعی، رشد منطقهای به لحاظ احداث بیمارستان را از مهمترین برکات احیای این زمین موقوفی عنوان کرد.
حسام رسولی، رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حمایتهای فرماندار اردبیل، مدیرکل اوقاف امور خیریه استان و شهردار اردبیل در همراهی برای ایجاد بیمارستان تخصصی درمان ناباروری با بهرهگیری از سرمایههای و زمینهسازی برای انعقاد تفاهمنامه چهارجانبه تصریح کرد: باتوجهبه افزایش مشکل ناباروری و اینکه از هر چهار خانواده به طور متوسط یک خانواده با مشکل فرزندآوری مواجه هستند احداث مرکز تخصصی ناباروری میتواند در حل یکی از مشکلات اساسی استان مؤثر باشد .
وی با اشاره به اینکه مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی به پشتوانه مؤسسه رویان، اولین مرکز درمان ناباروری در استان است؛ تصریح کرد: به طور متوسط ۳۵ الی ۴۰ درصد از روشهای درمان ناباروری در جهان و کشور منتج به نتیجه مثبت میگردد که در مرکز درمان قفقاز این میزان ۳۸ درصد است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: بیش از ۲ هزار زوج در مرکز درمان قفقاز جهاد دانشگاهی صاحب فرزند شدند و بیش از یک هزار زوج بعد از مثبتشدن روش درمانی از جریان چرخه درمان در این مرکز خارج شده و به پزشک یا شهرستان خود مراجعه کردهاند.
وی تأکید کرد: با راهاندازی این بیمارستان و ایجاد آزمایشگاههای تخصصی مرتبط سعی خواهد شد از بهدنیاآمدن فرزندان معلول نیز در استان جلوگیری شود.
رسولی با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی استان با تجهیز این بیمارستان و نیرو تخصصی مشکلی ندارد بیان داشت: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی مسئولین استانی بهویژه امضاکنندگان تفاهمنامه شاهد تسریع در عملیاتیشدن این بیمارستان و خیروبرکت این حرکت معنوی در آینده در استان باشیم.
در پایان این مراسم تفاهمنامه چهارجانبه احداث بیمارستان تخصصی زنان و ناباروری در زمین موقوفی مرحوم بین فرماندار اردبیل مدیرکل اوقاف امور خیریه استان اردبیل و رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل و شهردار اردبیل امضا و تبادل شد.
انتهای خبر/ پ
دیدگاهها